Døgnrapporten i Vadum: fredag den 29. oktober

Profilbillede
dato

Vadum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mange lommetyverier i Aalborg – pas på dine ting, når du går i byen

Der er kommet godt gang i nattelivet igen, og det kan mærkes på antallet af lomme- og tasketyverier. Især i Jomfru Ane Gade i Aalborg, hvor der har været omkring 65 tilfælde af sådanne tyverier i løbet af september og oktober.
Læs mere på politi.dk

 

Hjørring – kokain- og cannabis-påvirket bilist anholdt

Fredag den 29. oktober – ca. ved 01-tiden – standsede politiet en bilist til kontrol på Bispensgade i Hjørring. Betjentene traf her føreren, der viste sig at være en 24-årig mand.

 

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en narkometertest. Desværre for bilisten gav narkometertesten udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget både kokain og cannabis forud for kørslen. 

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Farsø – bilist uden førerret sigtet

Torsdag den 28. oktober om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Viborgvej i Farsø. Føreren af bilen var frakendt førerretten til personbil, hvorfor politiet sigtede ham for kørsel uden førerret. Den sigtede erkendte.

 

Vadum – indbrud i boliger

Mellem mandag den 25. oktober kl. 12:00 og torsdag den 28. oktober kl. 12:00 forsøgte en ukendt gerningsmand at bryde ind i en bolig på Pallisdam i Vadum. Vedkommende forsøgte forgæves at afliste ruden i en terrassedør, hvorefter man tilsyneladende forlod stedet. Der er på nuværende tidspunkt ikke meldt noget stjålet i forbindelse med dette indbrud.

På samme vej i tidsrummet mellem tirsdag den 26. oktober kl. 08:00 og torsdag den 28. oktober kl. 16:25 fandt endnu et indbrud dog sted i en bolig, hvor en indbrudstyven blandt andet stjal en bærbar computer og nogle gavekort.

Har du set mistænkelig færden på Pallisdam i Vadum? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
 
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Farsø – indbrud i værksted

Mellem onsdag den 27. oktober kl. 17:00 og torsdag den 28. oktober kl. 07:40 fandt et indbrud sted i Farsø, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i et værksted. Der er på nuværende tidspunkt ikke overblik over de stjålne genstande.

Har du set mistænkelig færden i Farsø? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi