Nyt fra Vadum i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Vadum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Aalborg - efterlysning af gerningsmand til to røverier

Nordjyllands Politi efterlyser gerningsmand til to røverier. Det første begået i en blomsterforretning i Nibe den 16. marts og senest hos en frisør i Aalborg Øst den 25. marts. Der er både foto og video af gerningsmanden, se yderligere info og materiale her.

 

 

Hjørring – forsøg på indbrud i Fakta

39-årig mand forsøgte onsdag aften at bryde ind i Fakta på Åstrupvej i Hjørring, ved at kaste blomsterpotter mod glasdøren. Det lykkedes ham ikke og han blev kort efter anholdt på Hjørring Banegård.
Nibe – indbrud i værksted
Mellem tirsdag den 26. april og onsdag den 4. maj er der blevet begået indbrud i et værksted på Niels Skrivers Vej i Nibe. Blandt de stjålne genstande var en Falcke bajonetsav, en Makita motorsav, Bosch rystepudser, skruemaskine, dyksav mv. 

Har du set mistænkelig færden på Niels Skrivers Vej i Nibe? Kontakt politiet på 114.
Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app
Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Ålbæk – ung mand stjæler bil

Onsdag aften blev en sort Toyota Verso stjålet på p-pladsen ud for Spar i Ålbæk, af en yngre mand. Et efterladt ølglas blev troligt bevogtet for at sikre dna-spor, men gerningsmanden blev hurtigt stoppet. 

 

Vadum – GPS stjålet fra traktor

Natten til torsdag blev en GPS stjålet fra en traktor på Vester Halne Vej. Traktoren stod parkeret ved værkstedet på gården. 

Nordjyllands Politi har modtaget en del lignende henvendelser på det seneste. GPS-tyverier fra landbrugsmaskiner er desværre tilbagevendende begivenheder, særligt forår og efterår. Læs mere om sikring af GPS-udstyr i vores pressemeddelelse fra fredag den 6. maj.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi