Pædagoger søges til botilbuddet Danalien

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Der er tale om to faste stillinger på 37 timer samt et barselsvikariat på 37 timer. Der vil være muligheder for forlængelse eller ansættelse andre steder i tilbuddet efter endt vikariat.

Stillingerne er pr. 1. juli 2023 eller før hvis muligt.

Er du uddannet pædagog og har du mod på at bringe dig selv i spil og indgå i tæt relation med beboerne, så har vi lige nu et meningsfuldt job til dig.
Som medarbejder på Danalien bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor høj faglighed, specialisering og løbende uddannelse betyder, at beboerne altid er i gode hænder. Vores fornemmeste opgave er at oversætte verden, så beboerne er trygge, hvilket er en opgave, der skaber tætte professionelle relationer.
Du får et grundigt opstartsforløb, og vi er flere på arbejde sammen, så der er altid mulighed for sparring hos en kollega.


Hos os får du mening, faglighed og fællesskab
Flere af medarbejderne har været ansat længe, for som én af de ansatte siger: ”Det bedste er samspillet med beboerne. Dagene er aldrig ens, og du kan ikke bare køre på rutinen eller melde pas. Du får stærke relationer til beboerne, og du er med til at give dem tryghed, hvilket er meget tilfredsstillende at mærke. Du bliver tolk og talerør for den enkelte beboer, og du er med til at give dem en oplevelse af en forudsigelig verden og en sammenhængende hverdag, hvor de kan være trygge. Vi er dygtige til det, vi laver og vi har et højt fagligt niveau og prioriterer løbende uddannelse højt”.

Hverdagen og beboerne
Som pædagog hos os er din vigtigste opgave at hjælpe og støtte den enkelte beboer. Vi har en meget struktureret hverdag med mange gentagelser. I dagtimerne har du indimellem 1:1 kontakt med den enkelte beboer. Om aftenen har du ansvar for 2-3 beboere. Uanset tidspunkt har du en stor relations- og kommunikationsopgave. Du skal også være åben for at indgå i den personlige pleje, da beboerne også har brug for hjælp til dette, og det har altid et pædagogisk sigte, hvor du inddrager den enkelte mest muligt. Du skal i det hele taget være indstillet på tæt fysisk kontakt med den enkelte beboer. Du får mange ’kasketter’ på som medarbejder hos os, da du også har kontakt med fx familie og evt. værge. Dokumentation er selvfølgelig også en del af vores hverdag. Der vil desuden også være en del sundhedsfaglige opgaver knyttet til det daglige arbejde.

De daglige gøremål tager den tid, de tager, og du skal indstille dig på at sætte tempoet ned og ”bare være” i situationen, uden at skynde dig videre. Beboerne mærker tydeligt, hvis ikke vi er nærværende og til stede.
Vi arbejder med små udviklingsmål for hver beboer, og vi er gode til at fejre de små fremskridt, som kan være et stort fremskridt for den enkelte beboer.

Din opstart hos os
Bliver du ansat hos os, er der plads til at være ny. Vi planlægger altid ”følvagter”, hvor du får lejlighed til at se, hvordan vagterne forløber og hvordan dine kollegaer arbejder med beboerne. Herudover får du i løbet af kort tid en uges intro-kursus, hvor du bliver klædt godt på til opgaven. Bl.a. får du mulighed for at opleve og mærke et sansetab på egen krop.        I det daglige arbejde opnår du hurtigt et selvstændigt ansvar i forhold til beboerne, da det er i relationen, at du udvikler dine kompetencer og bliver klogere på, hvordan du bedst hjælper den enkelte.

Om dig
Vi leder efter nye kollegaer, der kan nikke ja til flest mulige af nedenstående kvalifikationer og kompetencer:

  • Du er uddannet pædagog
  • Du er nysgerrig af natur, tænker udviklingsorienteret i den pædagogiske praksis
  • Du har lyst til at indgå i tætte relationer med beboerne, såvel fysisk som psykisk 
  • Du ønsker at være en del af et professionelt kommunikativt miljø, hvor der anvendes tegnsprog, taktilt tegnsprog og/eller visuel kommunikation
  • Du skal turde bringe dig selv fagligt i spil i forhold til dine kollegaer og beboerne. Der vil altid være tolkninger og observationer, hvor du skal tro og turde at prøve dig frem
  • Du er engageret, udadvendt og arbejder selvstændigt
  • Du har gode samarbejdsevner og en positiv indstilling til de mange forskellige opgaver
  • Du er fleksibel og er en god omsorgsgiver
  • Du er struktureret, formår at arbejde ud fra mål og delmål og prioriterer det skriftlige arbejde
  • Har kørekort og er villig til at køre i minibus
Om os
Danalien er et af Aktivitets- og Botilbud - CDH's tilbud til voksne med funktionsnedsættelsen medfødt døvblindhed. Vi fokuserer på døvblindheden som en specifik funktionsnedsættelse. Vi arbejder med taktil tilgængelighed og taktil kommunikation, som er essentielle for, at personer med medfødt døvblindhed skal have mulighed for at begribe både den verden, som omgiver dem, og i kommunikationen med personerne omkring dem. Det er vores fornemmeste opgave at møde beboerne, der hvor de er og skabe udvikling og trivsel for den enkelte.

Læs mere om os her: Botilbud - Danalien (rn.dk)

Hvis du vil vide mere
Ønskes yderligere oplysninger er du velkommen til at skrive eller ringe til afdelingsleder        Mette Nyholm Rosenkilde på mail: meny@rn.dk. eller på tlf.: 20291697

Praktisk
Der er opstart i jobbet den 1. juli 2023 eller snarest derefter. Stillingerne er på fuld tid. Dog er der mulighed for færre timer, hvis dette ønskes.

Alle beboere er i dagtilbud, hvilket betyder, at du overvejende arbejder i aften- og weekendvagter.
Vi er netop nu i gang med en forsøgsperiode, hvor der er mulighed for at vælge at arbejde enten hver anden eller hver tredje weekend. Vælges hver tredje medfølger dobbeltvagter.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

Vi forventer at afholde samtaler den 20. juni 2023.


 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Danalien 4, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://rn.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=f99699ab-6366-4caf-b819-82e4fc3b25e7

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843207

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet