Politiet søger vidner ifm. drabssag, flere tyve anholdt, indbrud, narko- og spritkørsel samt morgenfest til gene.

Profilbillede
dato

Vadum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Status på drabssag og vidner søges

Nordjyllands Politi skred lørdag aften, den 5. august 2023 kl. 18.35, til anholdelse af en 44-årig lokal mand. 

Denne mand sætter politiet i forbindelse med det mistænkelige dødsfald på en shelterplads nær Vadum, som blev anmeldt til politikredsen lørdag – et dødsfald, som politiet lige siden har efterforsket intenst.

Offeret er med overvejende sandsynlighed identificeret som en mand på 58 år ligeledes fra lokalområdet, og de nærmeste pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Nordjyllands Politi søger nu efter vidner i forbindelse drabssagen.


Læs mere her og her.

Stjålet varebil leveret tilbage til ejer

Tre personer – en ung kvinde og to unge mænd – blev anholdt og sigtet for tyveri natten til lørdag. 

Fredag ved middagstid havde politiet modtaget en anmeldelse fra en borger, der fortalte, at han havde fået stjålet sin varebil i løbet ad natten eller morgenen formodentligt.

Han havde ikke selv lagt mærke til noget usædvanligt.

Under en patrulje natten til lørdag kom en betjent til at køre bag en varebil, hvor lyset ikke var tændt bagtil. Derfor standsede betjenten bilen. Da betjenten slog nummerpladen op, viste det sig, at der var tale om den stjålne varebil.

I bilen sad de tre personer, og de indrømmede, at bilen var stjålet, hvorefter anholdelsen fandt sted. Føreren af bilen blev desuden sigtet for at have kørt, selvom han mistet sit kørekort.

Politiet kunne derefter kontakte ejeren af bilen for at fortælle, at den var fundet, og at han allerede senere samme dag kunne hente den på politigården i Aalborg.

 

Kørsel under påvirkning af treenighed af stoffer 

Kokain, cannabis og amfetamin. Det var, hvad en mand var påvirket af, i mens han kørte bil fredag eftermiddag.

Manden kørte ad Gislumvej i Aars, da politiet standsede ham. Han virkede påvirket, hvorfor han fik foretaget en narkotest. Den gav udslag for alle tre slags stoffer.

Derudover kørte han uden førerret, uden sikkerhedssele og med et ødelagt sidespejl. 

Politiet sigtede ham for forholdene, og han blev anholdt for at få taget en blodprøve som dokumentation.

 

Indbrud i Støvring

Da en ældre kvinde kom hjem til sit hus fredag eftermiddag, fik hun sig en grim overraskelse. I mens hun havde været væk det forgangene døgn, havde en tyv brudt ind i hendes hus. 

Tyven havde brudt ind gennem et vindue i køkkenet. Derefter havde tyven gennemrodet skuffer og skabe i både soveværelset, stuen og på badeværelset. 

Inden tyven forlod huset igen gennem vindue, stjal vedkommende flere forskellige smykker.

Indbruddet fandt sted på Mastrupvej i Støvring. Har du set noget? Kontakt politiet 114.  

 

Indbrudstyv anholdt

Også fredag eftermiddag blev et andet indbrud opdaget af en borger. Denne gang i en lejlighed på Riishøjsvej i Aalborg.

Mellem fredag den 28. juli og fredag den 4. august havde lejligheden stået ulåst, idet lejligheden skulle overtages af en ny lejer. Derfor skulle lejligheden rengøres.

Tyven var derfor bare gået ind af den ulåste dør. Tyven havde stjålet kogepladerne og afmonteret amaturet på badeværelset. Det havde resulteret i, at der var sket en stor vandskade i lejligheden. 

Da politiet ankom til stedet, talte betjentene med naboerne i området. En nabo havde set en mand fra lokalområdet opholde sig i lejligheden. Politiet fandt frem til manden, og han blev anholdt og sigtet for at bryde ind i lejligheden, hvilket han erkendte. 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 

Download i Google Play 


 

Sprit- og narkokørsel

Tidlig lørdag morgen valgte en ung mand at sætte sig foran rattet, selvom han var påvirket af spiritus og narkotika. 

På Ny Kærvej i Aalborg standsede en patrulje den unge mand. Med det samme mistænkte betjenten, at manden var påvirket. Derfor fik han foretaget en narko- og alkometertest. Narkotesten viste, at han var påvirket af hash og kokain. Alkometertesten viste en promille på 1,34. 

Han blev med det samme sigtet for spiritus- og narkokørsel, hvorefter politiet anholdte ham. 

 


Morgenfest til ulempe

Politiet måtte lukke en fest i Aars lidt i syv søndag morgen. En nabo ringede til politiet, idet hun var meget træt at den høje musik, der havde spillet hele natten for åbne vinduer. 

En patrulje kørte ud til stedet på Asservej, og ude fra vejen kunne musikken også høres. Betjentene tog en snak med festens vært og lukkede festen. 

 

Indbrud på skole

Søndag morgen modtog politiet endnu en anmeldelse vedrørende et indbrud. Denne gang havde en indbrudstyv brudt ind i en skole på Drøstrupvej i Hobro. 

Tyven havde først skåret en ledning over til et overvågningskamera, hvorefter det var muligt for tyven at knuse en rude ind til et værksted uden at blive set.

Anmelderen viste ikke præcist, hvad der var blevet stjålet, men tyven havde primært opholdt sig i værkstedet.

Indbruddet fandt sted i løbet af weekenden.

 

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 

Download i Google Play 

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

 

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi