Vadum IF nedlagt af omstillingsstærke Nordens Paris FC i 3-1 nederlag

Profilbillede
dato

Vadum IF taber 3-1 til Nordens Paris FC efter kamp præget af boldbesiddelse og defensive fejl.

Vadum IF's træner, Alex Zefting, ser tilbage på en kamp hvor hans hold kæmpede hårdt, men til sidst måtte se sig slået af et stærkt omstillingsspil fra Nordens Paris FC.

“Det er en kamp, hvor vi får meget tid på bolden i første halvleg. De stiller sig tilbage på banen og spiller på kontra. De var utrolig dygtige på deres omstillinger,” udtaler Alex Zefting efter nederlaget på hjemmebane. Vadum IF kom til flere gode chancer i første halvleg, men kunne ikke få bolden i nettet.

"Vi laver et par dumme boldtab, som giver dem 1-0 og 2-0 målene på omstillinger. Vi kommer selv til mange chancer i første halvleg, som vi desværre ikke får scoret på. Anden halvleg bliver en lidt rodet affære fra vores side. Vi får to gule kort, og gassen går af ballonen, da de scorer til 3-1."

På trods af det skuffende resultat var der positive ting at tage med fra kampen.

"Jeg synes, vores boldbesiddende fodbold begynder at sidde i skabet. Vi får kombineret os fint igennem deres pres i første halvleg," bemærker Zefting.

Men der er også områder, hvor holdet skal forbedre sig til fremtidige kampe.

"Konditionen helt klart. Vi har et ungt hold, hvor halvdelen bliver studenter, så det spiller selvfølgelig også ind. Så skal vi mindske dumme boldtab," tilføjer træneren.

Zefting fremhævede især Oliver Bols og Anders Kristensen for deres præstationer i kampen.

"Fra Vadum vil jeg fremhæve Oliver Bols og Anders Kristensen. De er farlige, når de bliver sendt afsted i dybden. Lige den sidste skarphed manglede, men jeg synes, det var dem, der var bedst i går."

Selvom det blev til et nederlag for Vadum IF, viser holdet lovende takter, som de kan bygge videre på i de kommende kampe.

Kampens resultat: 1-4 til Nordens Paris FC (1)
Række: PLAYOFFKAMPE SERIE 3 - SERIE 4

Mål
8'0-1Morten Harritz
14'0-2Rasmus Tolstrup
43'1-2Anton Witting
55'1-3Morten Harritz
79'1-4Rasmus Tolstrup

Kilde: Alex Zefting