Bliv en del af ledelsesteamet hos Air Transport Wing og træn fremtidens flybesætninger

Profilbillede
dato

Har du lyst til et spændende chefjob i dynamiske omgivelser? Vi tilbyder en udfordrende stilling som chef for Eskadrille 721 ved Air Transport Wing (ATW).

Om os

ATW er hjemsted for Forsvarets transport- og overvågningsfly. Vi træner og opstiller bidrag både til udsendelse internationalt i verdens brændpunkter og til løsning af nationale samfundsopgaver.
Vi skaber styrke gennem vores mangfoldighed og har et højt operationstempo med altid indsatte fly. Derfor giver vores motto ”Stærk og pålidelig – over alt” mening for Wingens medarbejdere.
Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere, og den professionalisme og faglighed de tilfører ATW. Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere trives og, at der til trods for det høje tempo i dagligdagen, er plads til den enkelte medarbejders personlige og faglige udvikling. Du bliver en del af et godt hold med gode og engagerede kolleger.

Eskadrille 721 er enheden der har ansvaret for styrkeproduktion af besætninger til Forsvarets transport- og overvågningsfly. Eskadrillen træner og udsender bidrag til indsættelse i verdens brændpunkter. Eskadrillens motto er ”Anywhere - Anytime”.

Om stillingen

Som eskadrillechef bliver du en del af et erfarent, engageret og velfungerende team, hvor du i tæt samarbejde med både Eskadrille 721 øvrige ledelse, ATW stab og andre eskadriller, skal bidrage til at udvikle og drive uddannelsen af besætningsmedlemmer. Der er fokus på trivsel, respekt og udfordringer, således at eskadrillens høje operative niveau kan fastholdes og videreudvikles.

Det er et spændende og alsidigt lederjob der vil stille dig overfor store faglige og personlige udfordringer, og vil give dig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Omstillingsparathed er nødvendigt i Eskadrille 721 operative miljø, og fokus skal fastholdes på både igangværende tiltag såvel som operationer og den langsigtede planlægning.

Om dig

Vi forventer, at du har gennemført master i militære studier (MMS), videreuddannelsestrin II/ledere (VUT-II/L), stabskursus eller tilsvarende ækvivalerende uddannelse.

Du er pilot og gerne med baggrund som pilot på enten C-130J eller CL-604. Du skal kunne opnå flyoperativ status, og du skal forvente at blive statusbærende som pilot på eskadrillens transport- eller overvågningsfly.

Du er en selvstændig og handlekraftig officer, der forstår at motivere og udvikle, samt formår at håndtere de mangeartede opgaver i perioder med høj belastning. Dine evner til samarbejde og koordination er centrale, og du skal have viljen til at levere den maksimale operative effekt med eskadrillens fly gennem indgående forståelse for muligheder og krav i det operative miljø – det er afgørende for at få succes i stillingen.

Du er ligeledes en dygtig og effektiv kommunikator i både skrift og tale, der holder et højt kvalitetsniveau i planlægning og opfølgning, samt overholder deadlines, idet din opgaveløsning vil have stor indflydelse på eskadrillens operative niveau.

Personlige såvel som faglige kvalifikationer vil blive vægtet højt i forbindelse med stillingsbesættelse.

Stillingen er klassificeret som en majorstilling (M331). Løn m.v. er reguleret ved overenskomst mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hoveorganisationen af officerer i Danmark, HOD.

Dit faste tjenestested vil være Flyvestation Aalborg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat også pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer. Du skal derfor være parat til og være vurderet egnet til udsendelse i international operationer


Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Air Transport Wing, oberst Lars Hedemark (DAK) på mail: ATW-CH@mil.dk eller telefon 72846001.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Sandra Bengtson Heede, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19172.

Er du interesseret i stillingen så send ansøgning samt seneste bedømmelse, og relevante referencer via linket 'søg den ledige stilling'.

Ansøgningsfristen er 2. august 2024, hvor samtaler ventes afholdt ugerne umiddelbart efter.

Stillingen er til besættelse pr. 01 september 2024 eller snarest muligt herefter.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Air Transport Wing:
ATW er hjemmehørende på flyvestation Aalborg. ATW er hjemsted for flyvevåbnets transport- og overvågningsfly: C130J Hercules og CL604 Challenger. ATW spænder over en bred vifte af opgaver såsom forsyningsflyvning til det nordatlantiske område, flystøtte til specialstyrker, indsættelse i nationale og internationale operationer, farvandsovervågning og suverænitetshævdelse.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Aalborg, Thisted Landevej , 9430 Vadum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6066418

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet