Elektronikfagtekniker til Jordradioværkstedet ved Forsvarets transportfly på Flyvestation Aalborg.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med radio, kommunikationssystemer og andet elektronik i et operativt miljø?

Er du omhyggelig og kan overskue større systemer?

Vil du være med til at gøre en forskel?

Air Transport Wing (ATW) mangler dine kompetencer som elektronikfagtekniker ved vores jordradioværksted.


Om os

Hvem er Air Transport Wing?
”Stærk og pålidelig – over alt”. Sådan lyder mottoet her hos Air Transport Wing, og vores vigtigste ressource for at leve op til det, er vores medarbejdere. Vi lægger vægt på, at alle trives og bliver en del af et godt og engageret team, hvor der er plads til den enkeltes personlige og faglige udvikling – vores mangfoldighed er vores styrke.

Ved Air Transport Wing holder Forsvarets transport- og overvågningsfly til. Udover at vores dagligdag går med træning, bidrager vi til både internationale udseendelser i verdens brændpunkter og løsning af nationale samfundsopgaver.

Vi løser altså mange forskellige opgaver både i og uden for Danmark, og har altid indsatte fly.


Om stillingen

Stillingen er på et sideværksted ved Aircraft Maintenance Squadron (AMS), som vedligeholder og klarmelder fly og flykomponenter med henblik på at levere flyvedygtige fly til træning, øvelser og operationer.

Du bliver en del af et lille team ved vores jordradioværksted, som primært står for vedligeholdelse af vores radiosystemer ved flyvestation Aalborg.

Jordradioværksted støtter andre enheder med spændende opgaver, såsom eftersyn på brandanlæg og radiomaster på station nord (Grønland) m.m, eller som en del af øvelsesledelsen med ansvar for alt radiokommunikation.

Du vil få høj grad af selvstændighed, og skal kunne tilrettelægge og planlægge arbejdet selv og i samarbejde med dine nære kollegaer.

Den daglige tjeneste er på Flyvestation Aalborg ved Vadum, men du skal forvente både rejseaktivitet og i perioder også at deltage i nationale og internationale operationer.

Du skal være indstillet på uregelmæssige arbejdstider. Disse arbejdstider forsøges dog planlagt, så arbejdsbelastning uden for normal tjeneste er så minimal som muligt.


Om dig

Du er uddannet elektronikfagtekniker og fungerer godt i et lille team af teknikere med høj faglighed.

Du skal være i stand til at sætte dig ind i komplekse tekniske opgaver, men stadig være i stand rette blikket mod helheden i opgaveløsningen.

Følgende personlige kompetencer vurderes afgørende for succes i stillingen:

- Kvalitetsorientering og professionalisme
- Fleksibilitet, samarbejde og kommunikation
- Proaktivitet og god ordenssans.

Du skal kunne honorere de gældende krav der stilles til den stilling du placeres i, samt være afklaret med evt. udsendelse til internationale missioner.

Du skal ligeledes kunne opnå sikkerhedsgodkendelse.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Dette er et åbent stillingsopslag, hvorfor ansættelsessamtaler kan blive afholdt løbende. Stillingen er ledige, så ansættelsen kan ske efter aftale.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Aalborg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder for afdelingen, Michael, på telefon 72 84 74 51 eller e-mail ATW-APS-001@mil.dk

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Kontorfuldmægtig Cecillia Sofie Christiansen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-CES@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 15. december 2023 og samtaler forventes afholdt løbende.

Stillingen er til besættelse 01. januar 2024 eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM AIR TRANSPORT WING AALBORG

Air Transport Wing er hjemsted for Forsvarets transport- og overvågningsfly. Vi træner og opstiller bidrag både til udsendelse internationalt i verdens brændpunkter og til løsning af nationale samfundsopgaver.
Vi skaber styrke gennem vores mangfoldighed og har et højt operationstempo med altid indsatte fly. Derfor giver vores motto ”Stærk og pålidelig - over alt” mening for Wingens medarbejdere.
”Alle, der har viljen til at bidrage positivt til opgaven, er velkomne ved ATW, og som medarbejder her bliver du en del af en moderne virksomhed, der har kultur for at værdsætte og udvikle den enkeltes kompetencer til fællesskabets bedste”, siger Chef ATW.
Du kan læse mere om vores virksomhed på Facebook-siden ”Air Transport Wing Aalborg”.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Aalborg, Thisted Landevej , 9430 Vadum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949332

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet