Engageret lærer søges til engelsk, historie og kristendom på mellemtrinnet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

i engelsk, kristendom og historie på mellemtrinet

Da vi bliver en ekstra klasse fremover, søger vi den helt rigtige lærer til at varetage engelsk, historie og kristendom - primært på mellemtrinet.
Vi søger en engageret lærer, som kan være med til at bidrage til den fortsatte faglige og pædagogiske udvikling, og en lærer, der tror på, at alle børn gør det godt hvis de kan. For os betyder det, at man som professionel skal være parat til at se på sin egen praksis og lave justeringer, for at tilgodese barnets læring og trivsel.

På Nørhalne skole tror vi på, at det at gå i skole, skal give børnene mere og andet end kun rent fagfaglige kompetencer. Vi har fokus på Nørhalnebarnet, som er vores fælles reference til de kompetencer vi arbejder med at barnet tilegner sig - kompetencer som, efter vores mening, klæder dem på til at lykkes i skolen/børnehaven, i fritiden og på den lange bane videre ud i livet. Nørhalnebarnet er en fælles retning for de pædagogiske og didaktiske tilgange i praksis med børnene for al personale på Nørhalne skole/SI.

Vi søger
En dygtig lærer der kan varetage følgende fag

  • engelsk på 3., 5. og 6. årgang
  • historie på 4. og 6. årgang
  • kristendom på 5. og 6. årgang

Det kan blive aktuelt med enkelte lektioner i idræt.

Vores område
Nørhalne er en by i udvikling og med en meget dedikeret forældregruppe. I Nørhalne er skole under samme tag som vuggestue og børnehave. Det giver os nogle utroligt spændende muligheder for arbejdet med børnenes læring og trivsel - herunder også arbejdet med Nørhalnebarnet. Vi har en unik mulighed for at skabe en rød tråd gennem hele barnets institutionsforløb i Nørhalne. Vi oplever at denne organisering har et kæmpe potentiale for børnenes læring og trivsel, og vi arbejder fokuseret med at sikre sammenhæng og trygge overgange for barnet i sin tid her hos os i Nørhalne skole og SI.

Om os
På skolen er ca. 200 skønne elever fordelt på årgangene 0. til 6. klasse, heraf går ca. 135 børn i SFO. Herudover er der ca. 130 børn i børnehave og vuggestue. Skole, SI og Nørhalne by er i vækst og vi forventer at elevtallet vil vokse markant de kommende år. Der er samlet set 45 ansatte på Nørhalne skole og SI.

Vi er optaget af at skabe de bedste forudsætninger for børnenes sociale og faglige læring, og forholder os til hvordan vi skaber de læringsmiljøer, der skaber deltagelsesmuligheder for alle vores børn. Hos os er dialogen i centrum, og vi ønsker at børnenes perspektiv inddrages som en væsentlig del ind i de professionelle praksis.

Hos os får du
  • Fantastiske børn, som har en masse på hjertet.
  • En spændende pædagogisk arbejdsplads med høj faglighed og kompetente, engagerede kolleger og ledelse.
  • En arbejdsplads der vægter kommunikation og samarbejde højt.
  • En arbejdsplads præget af godt kollegafællesskab og samarbejde.
  • En forældregruppe, der bakker op om skolen og dens værdier.
  • En kultur, der er styret af et ressourcesyn på eleverne - vi tror rent faktisk, at børn gør det godt hvis de kan.
  • Et sted hvor du har indflydelse.

Ansøgningsfrist
13. juni 2024.
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler den 18. juni 2024.

Ansættelse pr. 1. august 2024.

Praktiske oplysninger
Har ovenstående vakt din interesse, eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte skoleleder Henrik Møller på telefon 41 91 15 86 eller afdelingsleder i indskoling Maria Møller på telefon 41 91 31 32 for yderligere informationer.

Løn og ansættelse følger gældende overenskomst.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nørhalne Skole og SI, Bygaden, 9430 Vadum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6056187

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet