IPS-konsulent til de 15-17-årige

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ungeenheden i Jammerbugt Kommune søger en IPS-konsulent til de 15-17-årige

Jammerbugt kommune gik i 2022 i gang med en IPS-indsats (individuelt planlagt støtte) for borgere over 18 år. Vi ønsker nu at udvide målgruppen til de 15-17-årige og skal i efteråret 2023 indgå i et projekt sammen med psykiatrien med henblik på at udvikle indsatsen.

Vi søger en engageret konsulent, der både kan være med til at understøtte unge med psykisk sårbarhed i at komme i job og støtte dem i at forblive heri.

Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse på 15-20 timer om ugen.

Det er derfor en fordel, hvis du kender til IPS-metoden og en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde som rådgiver, mentor eller virksomhedskonsulent inden for beskæftigelsesområdet og gerne flere af delene. Da der er tale om en tidsbegrænset ansættelse, er det en fordel, hvis du har et lokalt netværk i Jammerbugt Kommune.

Dig og dine kompetencer
Ud over at vi forventer, at du har en høj faglighed, som du formår at omsætte i hverdagen, forventer vi også, at du tør tænke anderledes og gøre tingene på Jammerbugtsk. Du skal kunne tage udgangspunkt i den enkelte unge og gøre det, der giver mening i arbejdet for at sikre en konstant udvikling i forhold til at støtte den unge mod job eller uddannelse. Du skal kunne agere i en hverdag baseret på tillid fra ledelse og kollegaer, og som en del af et selvstyrende team kunne tage ansvar for den samlede opgaveløsning i teamet.

Derudover forestiller vi os at du

  • har lyst til og formår at arbejde efter vores strategi og omsætte den i mødet med den unge, forældre, skole, virksomheder, kollegaer og andre, du møder i samarbejdet
  • møder den unge ud fra en anerkendende og ressourceorienteret tilgang, hvor den unge er med til at sætte retningen
  • tager ansvar for opgaveløsningen og kan navigere i de forskelligartede opgaver, som skal løses i en tempofyldt og foranderlig hverdag
  • har kørekort og kan anvende egen bil i jobbet


Vi tilbyder
  • selvstyrende team, hvor fællesnævneren er, at vi vil have et godt arbejdsmiljø, og at det skal være sjovt at gå på arbejde
  • høj grad af medindflydelse og medansvar, hvor du bliver en vigtig del af den videre udvikling og indsats på området
  • faglig sparring fra kollegaer og faglig koordinator
Hvis du kan se dig selv i ovenstående, skal din ansøgning sendes afsted senest mandag den 12. juni.

Vi forventer at afholde samtaler den 14. juni med tiltrædelse pr. 1. august eller snarest derefter. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse på 1 år på 15-20 timer om ugen. Timerne tilrettelægges i samarbejde med den kandidat, vi vælger. Løn efter overenskomst og principperne i Ny Løn.

For yderligere information eller spørgsmål
vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Maria Louise Spliid Jørgensen, mail: msq@jammerbugt.dk, mobil: 41 91 18 43 eller faglig koordinator Kristian Munk, kpm@jammerbugt.dk eller mobil: 41 91 37 93.

Ungeenheden er en del af Social-, Sundhed- og Beskæftigelsesforvaltningen, men har til huse sammen med VUC på Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (15-20 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Jammerbugt Kommune, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1475&ERId=82132

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844027

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet