Nordjyllands Politi: Nyt fra Vadum - onsdag den 24. juni


Vadum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233. Klik her for at læse mere på coronasmitte.dk

 

Rigspolitiet – Analyse: Politiet har modtaget knap 27.000 anmeldelser om it-relateret økonomisk kriminalitet i 2019


For første gang udgiver politiet et detaljeret indblik i it-relateret økonomisk kriminalitet. I centrets første årsanalyse peger Politiets Landsdækkende Center for It-relateret økonomisk Kriminalitet (LCIK) på samhandelsbedrageri som det suverænt største kriminalitetsområde. Med analyseindsatsen styrker politiet både efterforskning og forebyggelse af it-relateret økonomisk kriminalitet, men det står også klart, at vi skal blive bedre til at bruge vores sunde fornuft, når vi handler online.
Klik her for at læse mere i Rigspolitiets nyhedsopslag fra den 24. juni

 

Nordjyllands Politi – Seks personer anholdt i grov voldssag


I en større anholdelsesaktion, koordineret af Nordjyllands Politi, er i alt seks personer i løbet af natten til 23. juni 2020 anholdt af politiet: en i Nordjylland og resten på Sjælland. Alle de anholdte er sigtet for grov vold.
Klik her for at læse mere i Nordjyllands Politi nyhedsopslag fra den 23. juni

Nordjyllands Politi – Politipatrulje på nettet i dyrenes tjeneste


Dyrevelfærdssektionen i Nordjyllands Politi deltog for nylig i en online Europol-aktion. Fangsten var 12 hjemmesider, som mistænkes for ulovlig handel med truede dyrearter.
Klik her for at læse mere i Nordjyllands Politi nyhedsopslag fra den 23. juni

Aalborg – herreløs hund genforenet med ejer


”Vi har fundet en kær, herreløs hund uden navneskilt. Sender I en patrulje forbi med en scanner, så vi kan finde rette ejer?” – sådan lød en henvendelse fra Aalborg Arrest til Nordjyllands Politi, da en herreløs hund tirsdag den 23. juni om eftermiddag forvildede sig ind på arrestens arealer. En beredskabspatrulje blev derfor tilsendt Aalborg Arrest, hvor de medbragte en chipscanner. Kort efter blev hunden lykkeligt genforenet med rette ejer.

Hør Henriks 3 gode råd til alle hundeejere

I denne tid får mange hunde nok en ekstra luftetur eller to. Og vi er mange, der sætter endnu mere pris på vores pelsede, firbenede bedste-venner – nu hvor den menneskelige kontakt må mindskes pga. corona-virus/covid19. Men som Henrik i Dyrevelfærdssektionen påpeger: Nu når du alligevel giver din hund et kærligt klap, så brug også 5 minutter på kærlig omtanke. Tjek, om du har styr på 3 vigtige ting – der blandt andet afgør, om politiet kan hjælpe din hund hjem igen, hvis den forvilder sig væk fra dig en dag.

Klik her for at se en video med Henriks opfordringer på vores Facebook-side

Vadum – kørsel uden førerret


En 33-årig bilist blev sigtet for kørsel uden førerret mandag den 22. juni kl. om morgenen. Bilisten førte personbil ad Bakmøllevej i nærheden af Vadum, da han blev standset af politiet til et rutinetjek. Her observerede politiet, at manden ikke havde førerret til personbil.

Mastrup – smykker, krukke med penge og stole stjålet


En bolig på Hulvejen i Mastrup blev udsat for indbrud mellem mandag den 22. juni kl. 20:00 og tirsdag den 23. juni kl. 15:00. Indbrudstyven fik adgang til huset ved at bryde en terrassedør op. Blandt de stjålne genstande var en krukke med penge, smykker og to stole. Der er dog på nuværende tidspunkt endnu ikke fuldt overblik over de stjålne genstande. Tyven forlod gerningsstedet gennem terrassedøren.

Har du set mistænkelig færden på Hulvejen i Mastrup? Kontakt politiet på 114.

 

Indbrudstyvene slår også til, når du er på sommerferie
– hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper. 
 
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Stenhøj – elværktøj stjålet ved indbrud


Elværktøj og en fugepistol – dét blev stjålet ved indbrud i et værksted på Stenhøjvej i Stenhøj mellem lørdag den 16. juni kl. 04:00 og tirsdag den 23. juni kl. 20:40. Indbrudstyven fik adgang til værkstedet ved at bryde en terrassedør op til det hus, som værkstedet er forbundet med. Tyven forlod gerningsstedet ad samme vej.

Har du set mistænkelig færden på Stenhøjvej i Stenhøj? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Kilde: Nordjyllands Politi