Pædagogmedhjælper til VUK-Aalborg

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Voksenskolen for Undervisning og Kommunikation søger pædagogmedhjælper til en midlertidig ansættelse fra 1. august 2023 til den 30. juni 2024

Ansættelsessamtaler finder sted mandag den 19. juni 2023.

Om os:
VUK-Aalborg er et kompetencecenter indenfor specialundervisning til unge og voksne. Vi udbyder STU (særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse), kompenserende specialundervisning til voksne og uddannelses- og ressourceforløb for unge, som er tilknyttet jobcentrene. Vores forløb henvender sig til flere forskellige målgrupper indenfor specialområdet, og vi dækker både massive og generelle vanskeligheder.
 
Det er essentielt, at du drives af at arbejde med unge under 25 år med særlige behov, hvor du skaber rammer og vilkår, der gør det muligt for de unge mennesker at opnå kompetencer til en så selvstændig og aktiv deltagelse i voksenlivet som muligt. Du skal have erfaring med sårbare borgere og du skal have en høj grad af faglighed og hjerte.

Vi søger en pædagogmedhjælper til gruppe B/C, der består af unge mennesker med massive indlæringsvanskeligheder, som har brug for hjælp og støtte til at indgå i sociale fællesskaber, og som også kan være udfordret af sproglige og adfærdsmæssige problematikker. Flere af eleverne har ligeledes fysiske handicaps og har brug for hjælp til personlig pleje. Enkelte elever benytter alternativ kommunikation og har brug for 1:1-støtte.
Dine primære opgaver vil være at indgå i det daglige arbejde med de unges læring og trivsel, herunder i væsentlig grad at varetage hjælperfunktioner såsom personlig pleje og hjælp i spisesituationer.

I denne stilling er det essentielt at du nærer stærk omsorg for den enkelte, samtidig med at du bidrager til gruppens fælles trivsel.

Derudover har vi brug for at du sammen med en kollega varetager funktionen som ”chauffør” primært for de elever, der er indskrevet i gruppen for ”Sårbare Unge”. Omfanget af ”chauffør-funktionen” vil blive fastlagt i forbindelse med skolestarten i august.

Vi tilbyder:

  • En stor grad af selvstændighed og høj grad af indflydelse på egen opgaveløsning.
  • Engagerede og dygtige kollegaer i et godt arbejdsmiljø.
  • Teamsamarbejde ud fra PLF-tanken, hvor bl.a.  kollegial sparring står centralt.
  • Høj grad af værdsættelse af gode ideer og opbakning til projekter.
  • Gode muligheder for efter- og videreuddannelse samt supervision.
  • En rammesættende og præcis ledelse, der leder med dialog og ordentlighed som pejlemærker.

For yderligere spørgsmål kan du henvende dig til Forstander Katja Kjær Rask på 99 82 52 52


Arbejdsstedets adresse
Voksenskolen for Undervisning og Kommunikation
Studievej 5
9400 Nørresundby

Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst.
Ansættelse på VUK-Aalborg sker under Børn og Unge Forvaltningen i Aalborg Kommune.


Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aalborg Kommune, Studievej 5, 9400 Nørresundby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aalborg.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=4e2dc5a2-f448-4c7d-9c40-c2ec681f5e40

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843677

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet