Rådighedsstilling - Instruktør til Wing Reserven ved Air Transport Wing Aalborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ønsker du et spændende job i dynamiske omgivelser? Motiveres du af at sætte dine militærfaglige kompetencer i spil og gøre en forskel for vores faste personel og opgaveløsning?

Så tilbyder vi en udfordrende stilling som instruktør i vores Wing Reserve (WRES) ved Air Transport Wing (ATW) på Flyvestation Aalborg.

Om os

ATW Wing Reserve (WRES) er vores fleksible enhed for reservister. Den primære opgave for WRES er at planlægge og gennemføre Vedligeholdende Militær Efteruddannelse (VME) for ATW personel. Uddannelsen planlægges i forhold til de aktiviteter og missioner, som ATW deltager i, og udgør derfor samtidig ATW Missionsforberedende Uddannelse. Et uddannelsesbehov, som samlet set er meget varieret og åbner mulighed for at udfordre og kombinere dine militære og civile kompetencer.

”Stærk og pålidelig – over alt”. Sådan lyder mottoet her hos Air Transport Wing, og vores vigtigste ressource for at leve op til det, er vores medarbejdere. Vi lægger vægt på, at alle trives og bliver en del af et godt og engageret team, hvor der er plads til den enkeltes personlige og faglige udvikling – vores mangfoldighed er vores styrke.

Ved Air Transport Wing holder Forsvarets transport- og overvågningsfly til. Udover at vores dagligdag går med træning, bidrager vi til både internationale udseendelser i verdens brændpunkter og løsning af nationale samfundsopgaver. Vi løser altså mange forskellige opgaver både i og uden for Danmark, og har altid indsatte fly.

Om stillingen

Du bliver en del af et velfungerende team, der består af ca. 50 medarbejdere, hvor du bl.a. i forbindelse med ATW gennemførelse af Vedligeholdende Militær Efteruddannelse (VME), øvelser og forskellige arrangementer, har til opgave at fungere som instruktør eller hjælper afhængig af din rang og kompetencer.

Som kompetent og energisk medarbejder i ATW WRES skal du bidrage med et højt fagligt niveau inden for dit felt og kunne brænde igennem og holde et højt energiniveau i både planlægningen og udførelsen af dit virke.

Dine kollegaer kommer ikke kun fra Flyvevåbnet, men også fra Forsvarets øvrige værn.
Med både militær og civil viden og kunnen kræver arbejdet i WRES et stort engagement og en betydelig arbejdsindsats ved siden af civilt virke. Derfor får du nogle energiske og erfarne kolleger, som også brænder for Forsvaret og opgaven, og som sætter en ære i høj faglighed og veludført formidling.

Du kan forvente et aktivitetsniveau svarende til ca. 14 dage om året fordelt på både hverdage og weekender.

Som ansat i WRES er der også mulighed for støtte i gennemførelse af andre aktiviteter ikke kun inden for ATW, men i hele Flyvevåbnet.

Vi tilbyder således et spændende og alsidigt job med faglige og personlige udfordringer, og hvor du får mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.

Om dig

Du er sergent af reserven og har baggrund fra en uddannende enhed i Forsvaret.
Du har kompetencer inden for mindst et af følgende fag: Skydning, skyttetjeneste eller sanitetstjeneste. Du har sandsynligvis også kompetencer inden for et eller flere af følgende andre fag: Sikkerhedstjeneste, signaltjeneste, brand og redning, CBRN, magtanvendelse og PAR (Post Attack Reconnaissance).

Du er en dygtig formidler, pædagogisk anlagt og udviser empati. Du har desuden et fornuftigt kendskab til IT og kan benytte Microsoft Office-pakken. Dertil har du lyst og vilje til at gøre en forskel og hele tiden at blive bedre til at formidle på et højt fagligt niveau med indlevelse og godt humør. Du har gode samarbejdsevner og har en professionel tilgang til tjenesten.

Du er struktureret, fleksibel og ikke bange for at tage fat.

Du har desuden balance i forhold til familie og civilt erhverv omkring dine opgaver som ansat i WRES.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til sergent af reserven, og ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Centralforeningen for Stampersonel og den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst for Centralorganisationen af
2010 (CO10).

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer). Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5%. Der indbetales ikke til pension.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne i hele ansættelsesperioden.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan honorere Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefsergent Rudy Dahl, telefon 25 20 04 08 eller mail: ATW-R-011@mil.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.

Ansøgningsfristen er den 31. december 2023, samtaler gennemføres løbende og stillingen er til besættelse snarest muligt.

For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Aalborg, Thisted Landevej , 9430 Vadum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948226

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet