TECHCOLLEGE søger faglærer til receptionistuddannelsen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du god til sprog, har du erfaring som receptionist fra f.eks. hotelbranchen, og vil du være med til at danne og uddanne Danmarks dygtigste faglærte inden for receptionistfaget.

Jobprofil
TECHCOLLEGE, fødevareområdet udbyder grundforløb, hovedforløb og efteruddannelse inden for fagene bager, gastronom, receptionist, ernæringsassistent, gourmetslagter og tjener.

Du bliver tilknyttet receptionistteamet på TECHCOLLEGE, som består af 3 faglærere, der har ansvaret for planlægning og undervisning af receptionistelever og kursister. Teamets opgave er at udvikle og implementere nye læringsformer og pædagogik med det formål at danne og uddanne ansvarsbevidste, selvstændige og kvalitetsbevidste elever, som vil klare sig godt i konkurrencen på det danske arbejdsmarked.

Personprofil
Du brænder for at skabe de bedste betingelser for elevernes læring, er fagligt dygtig, kvalitetsbevidst og vant til at arbejde med unge mennesker. Du har måske endda erfaring med træning eller uddannelse af unge mennesker på job eller i fritiden. Du er kreativ, konstruktiv, en god formidler samt har gode pædagogiske evner og værdier.

Du er en teamplayer og har lyst til at indgå i et pædagogisk/fagligt læringsfællesskab, der samarbejder om at gøre eleverne så dygtige som muligt og om at nå vores fælles mål. Du har et smittende humør, en stor arbejdsenergi, er handlekraftig og fleksibel.

Vi forventer, at du:

  • Er faglært receptionist og har solid erfaring med hotel og restauration.
  • Har sproglige fag som engelsk, dansk og tysk.
  • Kan anvende IT på brugerniveau – herunder Office-pakken.
  • Er en dygtig formidler og er god til at kommunikere skriftligt og mundtligt.
  • Er god til samarbejde og har lyst til at arbejde med pædagogisk udvikling.

Vi tilbyder
Attraktive ansættelsesvilkår i et job, hvor du bliver fagligt og personligt udfordret. Du bliver en del af en travl og spændende arbejdsplads, hvor arbejdsformen er teambaseret. Vi ønsker, at lærerne samarbejder om elevernes læring og trivsel og bidrager til et sundt og godt arbejdsmiljø, hvor relationer og resultater er i fokus. Du vil få kompetente og engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.  

Ansættelse
Ansættelsen er en fast stilling på fuld tid.

Aflønning sker i henhold til undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse og kostafdelinger på basistrin 1-7.

Ansøgere, som ansættes uden pædagogisk uddannelse, skal efter ansættelsen gennemføre en diplomuddannelse i erhvervspædagogik (DEP).

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat senest den 1. august 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 23. juni efter kl. 12:00.

For de kandidater, der går videre i ansættelsesforløbet, afholdes der personlighedstest med efterfølgende samtale om resultatet. Denne samtale finder sted torsdag den 29. juni 2023 om formiddagen.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere, kan du kontakte Uddannelseschef Ole Ervolder på telefon 25266265 eller på mail: oler@techcollege.dk

Ansøgning
Ansøgningsfristen er mandag den 19. juni 2023.

Ansøgninger modtages via vores hjemmeside. Klik på linket for at sende din ansøgning.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

TECHCOLLEGE, Øster Uttrup Vej, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=tcaa&JobNoticeId=909

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843642

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet